MİLLİ SPORCU AKSOY, İSVEÇ PİSTLERİNDE

MİLLİ SPORCU AKSOY, İSVEÇ PİSTLERİNDE

Türkiye’nin genç milli sporcularından Alp Aksoy, 2024 sezonunda heyecan dolu bir yarış serisine katılıyor. İsveç’teki Champions of the Future Serisi’nin dördüncü yarışında mücadele eden Aksoy, Fusion Motorsport pilotu olarak pistlerde yerini alıyor.

Industrie Kupası’nda Türkiye’yi temsil ederek podyuma çıkan ilk ve tek Türk pilot unvanını elinde bulunduran Aksoy, Champions of the Future Serisi’nde OK kategorisinde Fusion Motorsport takımıyla mücadele ediyor. Yarışlar, Motorsport TV üzerinden canlı yayınlanacak ve 20 Temmuz’a kadar sürecek.

Aksoy’un yol haritasında önemli bir durağı da 1-4 Ağustos tarihleri arasında Asum Ring’de düzenlenecek FIA Avrupa Şampiyonası olacak. Milli sporcu, bu prestijli organizasyonda Türkiye’yi temsil etme onuruna erişecek.

REKLAM ALANI

Champions of the Future Serisi’nin son etabı ise 5 Eylül’de İngiltere’nin Grantham şehrindeki PF International Karting Pisti’nde gerçekleşecek. Bu seride toplamda 5 ülkede yarışlar düzenleniyor ve Alp Aksoy, Türkiye adına uluslararası arenada başarılarını sürdürmeyi hedefliyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.