VEKİL ÖZEL, HATAY’IN SORUNLARININ TAKİBİNDE

VEKİL ÖZEL, HATAY’IN SORUNLARININ TAKİBİNDE

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, depremle yıkılan Hatay’ın sorunlarının çözümü için istişarelerini sürdürüyor.

Milletvekili Özel, son olarak komisyon üyeleriyle birlikte ziyaretlerde bulundu. Vekil Özel ve beraberindeki heyet ilk olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi. Heyet ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, Bakan Yardımcıları, AFAD Başkanı ve 6 Şubat depremlerinden etkilenen 11 ilin milletvekillerinin katılımıyla, deprem sonrası illerde yapılan çalışmalar ve deprem konutlarıyla ilgili ikinci istişare toplantısı gerçekleştirildi.

HATAY DEVLETİN TÜM İMKANLARIYLA AYAĞA KALKACAK

REKLAM ALANI

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Milletvekili Özel; “Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu olarak; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldik.

İklim Kanunu çalışmalarından sıfır atığın yaygınlaştırılmasına, korunan alanlarımızın genişletilmesinden yenilikçi çevre projelerine ve deprem bölgesinde çevreyi merkeze alarak inşa ettiğimiz yeni yuvalarımıza kadar birçok konuda istişarelerde bulunduk. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya başkanlığında, Bakan Yardımcılarımız, AFAD Başkanımız ve 6 Şubat depremlerinden etkilenen 11 ilimizin milletvekillerinin katılımıyla, deprem sonrası illerimizde yapılan çalışmalar ve deprem konutlarıyla ilgili ikinci istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda ilimizde devam eden ve planlanan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Özel, Hatay ayağa kalkana dek durmaksızın çalışacaklarını ve bakanlıkların kapılarını aşındırmaya devam edeceklerini kaydetti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.