Meşale Gazetesi

Vali Doğan Oyunu Kullandı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi ile birlikte Hatay Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde 1160 numaralı sandıkta oy kullandı.

Vali Doğan Oyunu Kullandı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi ile birlikte Hatay Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde 1160 numaralı sandıkta oy kullandı. Oy kullanmak için dün saat 11.30’da sandık başına giden Doğan, oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulundu. Mahalli İdareler Seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade eden Doğan , ”Seçimin ilimizde ve ülkemizde barış ve huzur içerisinde geçmesini ve hayırlı olmasını diliyorum.

Herhangi bir olumsuz durum ve huzursuzluk yaşanmadan milletimizin iradesinin sandığa en güzel şekilde yansıyacağını düşünüyorum.” dedi.

-Hatay Demokrasi Kültürünü Özümsemiş Bir Kent-

Millet iradesinin her şeyin üzerinde olduğuna vurgu yapan Vali Doğan, “Demokrasinin mantığı milletin dediğinin olmasıdır. Hatay’da seçimlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde oy kullanabilmesi için ilk günden itibaren gereken tüm tedbirleri aldık. Hatay ilimizde 1.078.420 vatandaşımız, 3.415 sandıkta oy kullanacak. Her sandık bölgesinde güvenlik görevlilerimiz bulunmaktadır. Hatay demokrasi kültürünü özümsemiş bir kent dolayısı ile herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz.

Ancak en küçük ihtimali düşünerek güvenlik tedbirlerimizi aldık. İlimiz genelinde 7.538 güvenlik personeli görevinin başındadır. Bu husus ilgili olarak GAMER’de bir kriz merkezi oluşturduk. Kriz merkezi sayesinde ilimizde meydana gelen her gelişmeyi yakından takip ediyoruz.” dedi. Seçimlerin bir anlamda demokrasinin gücünü oluşturduğunu ifade eden Vali Doğan,  “İnşallah bu seçim bizim ülkemizdeki demokrasi anlayışını daha da güçlendirecektir. Seçim sonuçlarının ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.