ESNAFIN BABASINDAN ESNAF DOSTU VALİYE ZİYARET

ESNAFIN BABASINDAN ESNAF DOSTU VALİYE ZİYARET

Hatay esnafının babası olarak bilinen Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz esnaf dostu Vali Rahmi Doğan’ı ziyaret etti.  Başkan Teksöz, beraberindeki Hatay Berberler ve Kuaförler odası başkanı Mahmut Ayrancı ile ziyaret ettiği Vali Doğan’a berber ve kuaför esnafının sorunları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Berber ve kuaförlerin haftanın belli günlerde kapalı olmasının da konuşulduğu ziyarette esnafların her türlü sorununun çözümünde aktif rol oynayarak sorunun çözümünde öncü olan Vali Doğan’a teşekkür eden Başkan Teksöz, esnafın sorunları hakkında da bilgilendirme yaptı.

TEKSÖZ: DEĞERLİ VALİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Hatay Valisi Rahmi Doğan’dan övgüyle söz eden HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, “Esnaf dostu Vali baba sayın Rahmi Doğan beyefendiyi Hatay Berberler ve Kuaförler odası başkanımız Mahmut Ayrancı ile birlikte ziyaret ederek esnafımızın genel konularını istişare ettik. Her zaman için Esnafımızın yanında olan sorunlarımızın çözümünde büyük çaba harcayan ve yardımlarını esirgemeyen valimiz Rahmi Doğan beyefendiye esnafımız adına sonsuz teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Başkan Teksöz, Vali Doğan’a ev sahipliğinden dolayı da teşekkür etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.