MÜDÜR İMREK’TEN BAŞKAN AYDIN’A ZİYARET

MÜDÜR İMREK’TEN BAŞKAN AYDIN’A ZİYARET

Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Reyhanlı İlçesi’nde üretim faaliyetlerini sürdüren Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Doğan Aydın’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Türkiye’nin ayakkabı ihtiyacının yüzde 40’ının karşılandığı Antakya’da faaliyet gösteren ve 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında yeniden ayağa kalkmak için alternatif olarak Reyhanlı Sanayi Sitesi’nde üretime kaldığı yerden devam eden ayakkabı sektöründe çalışmalar tam gaz devam ediyor. Reyhanlı Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Doğan Aydın’ı ziyaret eden Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, “Reyhanlı Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren ayakkabı üretimi yapan esnaflarımızı ve Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanımız Sn. Doğan Aydın’a çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

REKLAM ALANI

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Doğan Aydın ise yaptığı konuşmada, “Yaşadığımız deprem sonrasında Hatay’ımızın yeniden ayağa kalkması ve ayakkabı sektörünün daha iyi şartlarda üretim yapabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekonomik olarak zor bir süreçten geçmemize rağmen üretim faaliyetlerini sürdürüyoruz. Mesleğimizin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak Hatay ve Türkiye ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz. Ticaret İl Müdürümüz Sayın Halit İmrek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, görevinde başarılarının devamını diliyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.