RESMİ KURUMLAR BAYRAM SÜRESİNCE AÇIK OLACAK

RESMİ KURUMLAR BAYRAM SÜRESİNCE AÇIK OLACAK

Hatay Valiliği, deprem bölgesi olması dolayısıyla vatandaşların işlerinde aksaklığa yol açmamak adına kamu kurumlarının sınırlı sayıda personel ile açık olacağını bildirdi.
Hatay Vali vekili Oğuzhan Bingöl imzasıyla yayınlanan bildiride; “6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelip 11 ilimizi etkisi altına alan deprem felaketi sonucunda ilimizde oluşan yıkım ve can kayıpları nedeniyle, halkımızın yaralarının sarılması ilimizin normal yaşam koşullarına kavuşturulması sürecinde öncelikle depremden zarar gören vatandaşlarımız olmak üzere deprem bölgesinde yaşayan halkımızın yaralarının sarılması ve acılarının bir nebze olsun hafifletilebilmesi amacıyla Kurban Bayramı tatilinin başlangıç ve bitiş tarihleri olan 23 Haziran-03 Temmuz 2023 tarihleri arasında kamu idarelerimizden alacakları hizmetlerin aksatılmadan yürütülmesi için kurumlarımızın bayram süresince açık kalması çok büyük önem arz etmektedir.
Bu kapsamda Kurban Bayramı tatili başlangıç ve bitiş tarihleri olan 23 Haziran-03 Temmuz 2023 tarihleri arası ilimiz genelinde kamu kurum ve kuruluşlarımızın tamamında vatandaşlarımızın hizmetini aksamadan yürütecek şekilde personel planlamasının yapılması ve vatandaşlarımızın mağduriyetine sebebiyet verecek herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi hususunda gereğinin yapılmasını rica ederim” denildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.