HATAYSPOR’DA GÜNDEM TRANSFER

HATAYSPOR’DA GÜNDEM TRANSFER

Süper ligde son haftaya girilirken Hatayspor’da tüm gözler transfere çevrildi.Takımdan gidecek ve kalacakların belirsizliği sürerken, bugün bomba bir açıklama da Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan’dan geldi.

ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİDE BULUŞTU

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, futbolcu Mame Diouf ve Onur Ergün, TED Hatay Kolejinde öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Ömer Erdoğan, 3 büyük kulübe ve Avrupa’ya yeşil ışık yaktı. İstanbul takımlarında teknik direktörlük teklifi gelirse olumlu bakabileceğini aktaran Erdoğan, Avrupa’dan da teklif gelmesi halinde değerlendirebileceğini kaydetti. Hatayspor’la henüz 1 yıllık sözleşmesi bulunan Erdoğan’ın, Ümraniyespor’la görüştüğü öne sürülmüştü.

DİOUF HATAY’DA MUTLU

Diğer yandan söyleşi de yer alan Hatayspor kaptanı Mame Diouf ise kulüpte forma giymekten mutluluk duyduğunu söyledi. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan deneyimli futbolcu, takımda kalmaya sıcak baktığı görüldü.

ERGÜN: TAKIMDA BAŞARIYI HEDEFLİYORUM

Hatayspor’un orta saha oyuncusu Onur Ergün ise Süper Ligde en çok zorlandığı futbolcunun Ghezzall olduğunu kaydetti. Teknik direktör olarak Ömer Erdoğan’ı çok beğendiğini kaydeden Ergün, takımda başarıyı hedeflediğini dile getirdi.  Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.