GÜÇLÜ ALTINÖZÜ, GÜÇLÜ BAŞKAN

GÜÇLÜ ALTINÖZÜ, GÜÇLÜ BAŞKAN

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ustalık dönemi öncesinde seçim ziyaretlerinden tam destek alarak yoluna emin adım devam ediyor.

İlçeye bağlı Kansu Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Sarı, tüm mahallelerde olduğu gibi bu mahalleden de tam destek ile ayrılmayı başardı. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, seçim çalışmalarına ilçeye bağlı Kansu Mahallesi’nde devam etti. Mahalle Muhtarı Mehmet Akyol, kanaat önderleri Ahmet Moda, Ahmet Bayrak ve Mustafa Bök’ün evini Ak Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte ziyaret eden Başkan Sarı, Altınözü için durmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

“Güçlü Altınözü, güçlü Hatay ve güçlü Türkiye için omuz omuza yürüyoruz. Bizim konuk eden vatandaşlarımıza gösterdikleri ev sahipliği, samimi ve sıcak sohbet için çok teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin” diyen Başkan Sarı 31 Mart’ta vatandaşlardan destek istedi.

ONLAR KONUŞUR, BİZ YAPARIZ

Göreve geldiği günden bu yana Altınözü’nde önemli işlere imza atan ve ilçenin çehresini değiştiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği yerlerde ilçeye yapılan hizmetleri anlatan Başkan Sarı, yeni dönemde ilçede yarım kalan işleri de tamamlayacaklarının sözünü veriyor.

100 KİLOMETREYİ AŞKIN ASFALT

Vatandaşların daha iyi koşullara kavuşabilmesi adına 100 kilometreden fazla asfalt döktüklerini aktaran Başkan Sarı, “İlçemiz genelinde sorumluluk alanımızda olsun ya da olmasın vatandaşımızın ulaşımını kolaylaştırmak, yolların modernizasyonunu sağlamak adına 100 kilometrenin üzerinde asfalt döktük. Ulaşımın kolaylaşması ile ilçemizde ulaşılmayan mahalle kalmazken, vatandaşlarımız daha güvenli yollara kavuştu. İlçemizin ticari hayatı yolların kalitesi ile daha da arttı” dedi.

1 MİLYON METREKARE PARKE

İlçede ayrım yapmadan hizmet ürettiklerini ifade Başkan Sarı, ilçeye toplamda 1 milyon metrekare uzunluğunda parke döşendiğini söyledi. Başkan Sarı, “Ayrım yapmadan tüm mahallerimizi çamur ve çukurdan kurtarmak için yollarımızı parke taşları ile döşedik. Göreve geldiğimiz günden bu yana İlçemizdeki tüm mahallelerimize 1 Milyon metrekare uzunluğunda parke çalışmalarımızı tamamladık.

Önümüzdeki döneme dair parke çalışmalarını da programımıza dahil ettik” dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.