MÜDÜR KAN, TRAFİĞİ HAVADAN DENETLEDİ

MÜDÜR KAN, TRAFİĞİ HAVADAN DENETLEDİ

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı  Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevine getirilmesinden bu yana yaptığı çalışmalarla her kesimden takdir gören İdris Kan, Hatay trafiğini helikopterle inceledi.

Denetimlerde bizzat yer alan Müdür Kan, kusuru tespit edilen sürücülere helikopterden uyarı anonsları yaptı. Kan’ın anonsu ile karadaki ekiplerce hatalı sürücülere cezai işlem uygulandı. Hatay Trafik Denetleme Şube Müdürü İdris Kan öncülüğündeki ekipler, kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri kullanmamak, cep telefonu kullanımı, emniyet şeridi ile banketleri acil ve zorunlu haller dışında kullanan sürücüleri tespit etti. Hatay genelinde trafik yoğunluğunun bulunduğu caddelerde denetim gerçekleştirdi.

MÜDÜR KAN, DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI

Geçtiğimiz aylarda da helikopterle denetim gerçekleştiren ekiplerin başında bulunan Hatay Trafik Denetleme Şube Müdürü İdris Kan, bu tür denetimlerin ekiplerin de işlerini kolaylaştırdığını belirterek, denetimlerin sıklaştırılması talimatını verdi. Son olarak yapılan denetimlerde kısa süre içinde 34 hatalı sürücü tespit edildi. Hataları tespit edilen sürücülere cezai işlem de uygulandı.

VATANDAŞLAR DENETİMLERDEN MEMNUN

Yoğun trafiğin karadan kontrolünün zorlaştığı anlarda gerek drone yardımıyla gerekse de helikopterle yapılan denetimlerin faydalarıyla ilgili vatandaşlar tarafından yapılan değerlendirmelerde, “Hatay trafiği yollardan dolayı sık sık tıkanıyor. Bu sebeple de kural ihlalleri artıyor. Bu anlamda trafik ekiplerine büyük iş düşmektedir. Özellikle kilit noktadaki konumundan dolayı Hatay, yakın zamanda terör örgütlerinin de hedefindeydi. Bu anlamda havadan yapılan bu tür denetimler kuralları hiçe sayan herkes için caydırıcı olacaktır. Görevlerini sorumluluk bilinciyle yapan Hatay Trafik Denetleme Şube Müdürü İdris Kan öncülüğündeki tüm trafik polislerine ve görevli ekiplere yaptıkları görevlerinde kolaylıklar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

İDRİS KAN ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR GÖRÜYOR

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün yıldızı parlayan isimleri arasında yer alan ve Trafik Şube Müdürlüğü görevine getirilen İdris Kan, yaptığı çalışmalarla gerek emniyet teşkilatı içinde gerekse de vatandaşlar arasında kısa zamanda sempati kazandı. Çalışmalarıyla Hatay trafiğinde önemli işlere imza atan Kan, her kesimden takdir görüyor. Başarılı çalışmalarla tarfik sorununa getirdiği çözümlerle Hatay’ın büyük problemlerinden olan trafiğin yükünü hafifleten Müdür İdris Kan’ın yıldızı yaptığı bu tür çalışmalarla günden güne parlıyor.

Hatay Meş’ale Gazetesi olarak Hatay Trafik Denetleme Şube Müdürü İdris Kan nezdinde tüm Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerine, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü personellerine ve tüm güvenlik güçlerine görevlerinde başarılar ve muvaffakiyetler diliyoruz. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.