KUKLA GÖSTERİSİ İLE HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR

KUKLA GÖSTERİSİ İLE HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Samandağ Koyunoğlu Mahallesinde çocuklar için düzenlenen Kukla Gösterisi ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklama yaptı.

Hatay’da çocuk etkinliği adı altında yapılan kukla oyununa ilişkin Bakanlıktan yapılan açıklamada oyununun yayınlandığı sosyal medya içeriklerine yönelik erişimin engellenmesi/içeriğin çıkarılması hakkında hukuki süreç yürütüldüğü belirtildi.

Oyunu izleyen çocukların ve ailelerinin psikolojik durumunu değerlendirmek ve olumsuz etkilerin giderilmesi için aynı gün Samandağ Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli psikologlar tarafından mesleki çalışmalara başlandığını belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yaptığı açıklamada “Söz konusu videodan bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla haberdar olan Bakanlığımız olay hakkında gerekli incelemeleri derhal başlatmıştır.

Oyunun gösterimine ilişkin gerekli izinlerin alınmamış olması nedeniyle Hatay Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerekli çalışmalar yapılmakta olup Bakanlığımızca süreç yakından takip edilmektedir.

Oyunu izleyen çocuklarımızın ve ailelerinin psikolojik durumunu değerlendirmek ve olumsuz etkilerin giderilmesi için aynı gün Samandağ Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli psikologlarımız tarafından mesleki çalışmalara başlanmıştır.

Bakanlığımız tarafından “Korku ve Kederin Kaçtığı Gün” adlı kukla oyununun yayınlandığı sosyal medya içeriklerine yönelik erişimin engellenmesi/içeriğin çıkarılması hakkında hukuki süreç yürütülmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.