DUAYEN SİYASETÇİ ÇİRKİN, HALKIMIZLA BÜTÜNLEŞTİK

DUAYEN SİYASETÇİ ÇİRKİN, HALKIMIZLA BÜTÜNLEŞTİK

İYİ Parti İskenderun İlçe Teşkilatında İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin’in katılımıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

İl Başkanı Çirkin İskenderun İlçe Teşkilatı ev sahipliğinde geniş bir katılım gösteren partililerle bir araya gelerek şu ifadelere yer verdi. “Günden güne güçlenen ve üye sayısı artan partimizin bölgemiz ile alakalı almamız gereken kararlar vardı, bu kararları parti yönetim kurullarımız ile bir araya gelerek gerçekleştirdik. Birliğimizin ve beraberliğimizin güçlendiği, bağlılığımızın perçimlendiği partimizde vatandaşlarımız ile sık sık bir araya geliyoruz, onların sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz, ziyaretlerimizi ihmal etmiyoruz 15 ilçemizin teşkilatlarına da buradan sesleniyorum halkımızla bütünleşin ifadelerini kullandı.

İstişare toplantısı sonrası partililer karşılıklı görüş ve fikirlerde bulunarak ortak bir çağrıyla hep birlikte sahalarda vatandaşlarımız ile iç içe olacağız ifadelerini kullandılar.   Haber:Kader ŞAHUTOĞU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.