MUHTARLARIMIZLA ŞEHRİMİZİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ

MUHTARLARIMIZLA ŞEHRİMİZİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.6 Şubat’ta depremle yıkılan Hatay’ı muhtarlarla el ele vererek ayağa kaldıracaklarını kaydeden Yayman yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Muhtarlarımızın sorunlarını biliyorum. Muhtarlarımızın sorunu benim sorunumdur. Devletimizin vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaş nezdindeki ilk kapısı olan muhtarlarımız çok önemli bir  Görevi yerine getirmektedir. Dünden bu güne muhtarlarımızın üstlendikleri Altyapı çalışmalarından nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından eğitim hizmetlerine kadar tarihsel misyonu bugün de muhafaza etmektedir.

MUHTARLARIMIZIN SORUNU BENİM SORUNUMDUR

Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız vatandaşlarımızla kamu arasında toplumsal köprü vazifesi görmektedirler. Seçilmiş oldukları köy ve mahallelerindeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek yapılacak olan kamu hizmetlerinin gerek planlanması gerekse hayata geçirilmesi aşamalarında görüş ve önerileri ile her zaman vazgeçilmez olmuştur. Deprem felaketi sonrası çok büyük fedekarlıkla görevlerini sürdüren Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında kilit role sahip olup, köylerimizde ve mahallelerimizde devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır. Bu itibarla, köylerimize ve mahallelerimize kamu hizmetlerinin aktarılması hususunda birinci derecede sorumluluk bilinciyle hareket eden değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyorum.

Depremde hayatını kaybetmiş muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, görevi başındaki tüm muhtarlarımıza sağlık ve esenlik diliyorum.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.