“O CANAVARLARIN ELİ KIRILSIN!”

“O CANAVARLARIN ELİ KIRILSIN!”

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile birlikte DKMP Personeli Mehmet Ali Coşar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Acı olay, Hatay’ın Defne ilçesi Ballıöz mevkiinde meydana gelmişti. Kaçak avlanan avcıları uyaran Mehmet Ali Coşar ve M.A. isimli Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü personeline ateş açılmış, 43 yaşındaki Mehmet Ali Coşar olay yerinde can vermişti.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile birlikte, kaçak avcılar tarafından şehit edilen DKMP Personeli Mehmet Ali Coşar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yaşadığı üzüntüyü dile getiren AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, “O canavarların eli kırılsın! Kardeşimin mekanı cennet olsun” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.