HATAY’DA EĞİTİMİN KALİTESİ ARTACAK

HATAY’DA EĞİTİMİN KALİTESİ ARTACAK

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından özel eğitimde kaliteyi yükseltme amacına dönük çalışma yapıldı.Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki mali işbirliği kapsamında geliştirilen Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı’nın “İstihdam, Eğitim, Sosyal Politikalar” bileşeni altında, “Bütünleştirici Eğitim İçin Özel Eğitim Hizmetlerinin Kalitesinin Artırılması Hibe Programı” uygulanıyor. Bu program kapsamında, Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Support to Education Project (STEP)” isimli projesinin açılış ve bilgilendirme toplantısı, 15 Şubat Salı günü Anemon Antakya Oteli’nde gerçekleştirildi. Toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Müberra Özyılmaz, İl ve İlçe Şube Müdürleri, Okul Yöneticileri ve Öğretmenler katıldı.

ÇERKO: EĞİTİMDE FEDA EDİLECEK HİÇBİR FERT YOKTUR

Toplantı açılış konuşmasında, Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Lisesi Okul Müdürü Ömer Levent Sekban, proje tanıtımını yaparak, projenin süreci hakkında bilgi verdi.Ardından yapılan konuşmalarda, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, “Eğitimde feda edilecek hiçbir fert yoktur” sözüne atıfta bulunarak, projede emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve özel gereksinimli öğrencilerin aileleri adına da şükranlarını sundu.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.