Odabaşına park yeri gerekiyor

Antakya’nın önemli mahallelerinden biri olan odabaşı mahallesinde özellikle Özel Defne Hastanesi’nin bulunduğu alanda otopark sıkıntısı yaşanıyor.

Odabaşına park yeri gerekiyor


Antakya’nın önemli mahallelerinden biri olan odabaşı mahallesinde özellikle Özel Defne Hastanesi’nin bulunduğu alanda otopark sıkıntısı yaşanıyor.Gün içinde yaşanan yoğun trafik ve 75.yıldan gelen araç yoğunluğuyla ara sokaklara bile park haline gelmiş durumda. Uğur mumcu caddesi üzerindeki yoğunluk hem trafiği etkiliyor, hem hastaların sağlıklı bir şekilde hastaneyi ulaşması önünde engel oluyor.

Vatandaşların otopark yeri istediği odabaşı mahallesi Uğur Mumcu Caddesindeki yoğunluktan ötürü vatandaşlar yetkilileri göreve çağırıyor.

Vatandaşlar; “Cadde de gün içinde yoğun bir trafik oluyor. sabahın erken saatlerinde ve mesai bitimlerinde araçları trafiği dolduruyor. Cadde üzerinde park yerinin yetersizliği ve gerekli alanın olmaması da bizler için bir sorun oluşturuyor. Burada birçok esnaf var. Esnaf trafik sorunu yüzünden iş yapamaz hale geliyor. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Gerekli adımların atılmasını bekliyor. Her binanın önü, her boş alan otopark olmuş durumda. Özel hastanenin çevresindeki alanda ise araçla ilerlemek neredeyse mümkün değil. Buradan devlet büyüklerimize sesleniyorum. Odabaşı mahallesine bir çözüm getirsinler. Biz hizmet istiyoruz.” Ifadelerini kullanarak yetkilileri göreve çağırdı.

FOTO-HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.