ÖĞRENCİLER İSTEDİ EĞİTİMCİ BAŞKAN DELİ YAPTI

ÖĞRENCİLER İSTEDİ EĞİTİMCİ BAŞKAN DELİ YAPTI

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçede öğrencilerin yoğun olarak kullandığı bozuk yolun onarımı isteğini yerine getirdi.

Öğrencilerin istekleri üzerine ekipleri bölgeye seferber eden Başkan Deli, eğitime giden yolları düzeltmenin bir eğitimci olarak asli görevi olduğunu belirten Başkan Deli, öğrencilerin isteklerinin baştacı olduğunu kaydetti.

“BOZULAN YOLLARIMIZI DÜZENLİYORUZ”

Eğitime desteklerini sürdürdüklerini de belirten Başkan Deli, ilçede bozuk durumdaki yollarda da onarım faaliyetlerinin sürdüğünü kaydetti. Başkan Deli, ilçe genelindeki çalışmalarla ilgili açıklamasında; “Mesai arkadaşlarımızla birlikte bozulan yollarımızın asfalt dökümünü yapıyoruz. Büyük bir şehir olma yolunda ilerlemeye hep birlikte devam edeceğiz. Doğalgaz ve HATSU’nun çalışmaları sonucunda bozulan yollarımızın tadilatını yapıyoruz. Aşırı yağışlardan dolayı bozulan yollarımızın alt yapısını oluşturuyoruz” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.