SARI: İSLAM ALEMİNİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

SARI: İSLAM ALEMİNİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak İslam aleminin bayramını kutladı.
Değişen ve dönüşen Altınözü’nün mimarı Başkan Sarı yayınladığı mesajında, “Kültürümüzün en önemli zenginliklerinden birisi olan Kurban Bayramımıza deprem felaketinin gölgesinde bir yanımız buruk olsa da bir yanımız umut dolu olarak giriyoruz. Ensar şehrimiz Altınözü’müz, şehitlerimize de, hayatta kalan yüzbinlerce hemşehrimize de kucak açmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde deprem felaketinin izlerini silmeye gayret ederken, depremin acı gerçeğini hiçbir zaman unutmuyor, adımlarımızı kararlılık ve titizlikle atıyoruz. 6 Şubat depremleri sebebiyle yüreklerimizin yandığı bu aylarda Kurban Bayramı’nın vatandaşlarımız arasında kardeşlik iklimini güçlendireceğine inanıyorum. Bundan sonra tüm enerjimizi ve vaktimizi şirin ilçemiz Altınözü’müzü büyütmeye, hemşehrilerimizin taleplerini karşılamaya hasredeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle deprem şehitlerimiz başta olmak üzere hayatını kaybeden tüm yakınlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, tüm İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.