ÜLKÜ OCAĞINDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

ÜLKÜ OCAĞINDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Covid-19 salgını nedeniyle 2 yıldır düzenlenemeyen Ramazan Bayramı Bayramlaşma programı Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığında yoğun katılım ile gerçekleşti. 3 Mayıs Milliyetçiler Gününe denk gelen bayramlaşma programı Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’in önderliğinde Konferans Salonunda gerçekleşirken programa Ülkü Ocakları İlçe Başkanları,Asena Teşkilatı,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları,Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yöneticileri,Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Hayri Şahin, Türk Eğitim-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Solğun ve Ülkücüler katıldı.
Programa katılan konuklar ile tek tek ilgilenen Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, herkesin Ramazan Bayramını kutladı.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner yaptığı açıklamada :” Kutlu Dergâhımızda, Birlik ve Beraberlik içinde Bayramlaşma Programımızı yaparak teşkilatlarımızla, ülküdaşlarımızla kucaklaştık.
3 Mayıs 1944’te zulme uğrayan Türk Milliyetçiliği fikriyatının temsilcilerini yad ettik.
Covid-19 salgını sebebi ile son iki bayramdır bir araya gelemediğimiz ülküdaşlarımız ile 3 Mayıs Milliyetçiler Gününe denk gelen Ramazan Bayramının ikinci gününde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Katılım gösteren tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.Kültürümüzde, Adetlerimizde ve Dinimizde önemli bir yere sahip olan bayramlar, bizleri birleştiren, kardeşliği pekiştiren özel günlerdir. Nice huzurlu bayramlarda hep birlikte olmak dileği ile Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.
Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşma törenine katılım gösteren ülkücüler günün anısına bol bol objektiflere poz vererek hatıra fotoğrafı çekildiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.