OKULLAR AÇILDI, TRAFİK İKİ KATA ÇIKTI!

OKULLAR AÇILDI, TRAFİK İKİ KATA ÇIKTI!

2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile beraber sorunlarda vira bismillah dedi. Hatay’da yeni eğitim-öğretim yılının ilk günü dün sabah saatlerinde trafik yoğunluğu ile başladı.

Antakya’da trafik yoğunluğu sebebiyle yollarda uzun kuyruklar ve trafik karmaşası yaşanmaya devam ediyor. Kent genelinde alternatif yolların yeterli olmaması ve okulların yeni eğitim-öğretim dönemine başlaması ile Antakya trafiğini içinden çıkılamaz hale geldi. Şehrin en işlek bölgelerinden biri olan Honda kavşağı, Ekinci kavşağı ve Gülderen kavşağında trafik sorunu yine devam etti. Yaşanan trafik karmaşasına isyan eden sürücüler, giderek şehrin trafiğinin çekilemez bir hale geldiği vurguladılar.

“HİÇBİR TEDBİR ALINMIYOR”

REKLAM ALANI

Araç sürücüleri, özelikle yaz tatilinin bitmesinin ardından, okul giriş-çıkış saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğuna bir çözüm beklediklerini hatırlattılar. Trafik çilesi her geçen gün giderek büyüyor. Kentin dört bir yanında ve her saatinde aynı yoğunluğun yaşandığını vurgulayan sürücüler yetkili birimlere sesleniyor. Antakya’da her gün aynı sorunu yaşamaktan bıktıklarını dile getiren sürücüler, yetkili birimlerden çözüm beklediklerini aktardılar. Araç sürücüleri, “Alternatif başka bir yolumuzun olmaması trafik yoğunluğunu artırıyor. Öte yandan yoğun olan trafiğe birde okul servis araçları eklendi. Okulların açılması ile yoğun bir trafik yaşandı. Ve yaşanan bu sorun nedeniyle trafik kilitleniyor. Kimsede bu manzaralara bir çözüm yolu bulmuyor. Nüfus her geçen gün artıyor, araç sayısı aynı oranda artış gösteriyor fakat bu konu için hiçbir tedbir alınmıyor. Depremlerden sonra bu sorun giderek daha büyük bir sorun haline geldi. Çünkü trafik yoğunluğunun içine kamyon ve tırlarda eklendi” diye tepkilerini dile getirdiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.