ZEHRA GÜNEŞ, VOLKAN HOCA’NIN DA YARDIMIYLA KAZANDIĞI 300 BİN TL’Yİ HATAYLI VOLEYBOLCU KIZLARA BAĞIŞLADI

ZEHRA GÜNEŞ, VOLKAN HOCA’NIN DA YARDIMIYLA KAZANDIĞI 300 BİN TL’Yİ HATAYLI VOLEYBOLCU KIZLARA BAĞIŞLADI

Milli voleybolcu Zehra Güneş, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı. Zehra Güneş katıldığı bu programda elde ettiğin gelirin Hatay’da voleybol oynayan kız çocukları için kullanacağını söyledi.

Fenerbahçe’yle ilgili gelen 200 bin TL değerindeki soruyu bilemeyen Güneş,  telefon joker hakkı kullanarak Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’i aradı.

“2008’de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Fenerbahçe-Sevilla, iki maç sonunda yenişemeyip maç penaltı vuruşlarına kalınca hangisi olmuştur?” şeklindeki soruya yanıt veren Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Fenerbahçe kalecisi üç penaltı kurtarmıştır” yanıtını verdi. O maçta Fenerbahçe’nin kalesini koruyan Volkan Hoca, rakibin 3 penaltısını kurtararak maça damga vurmuştu.

Yarışma sonunda 300 bin TL kazanan Zehra Güneş bu parayı 6 Şubat depreminde vefat eden, hayali Zehra Güneş olmak olan Ceren Topal’ın takımı Hatay Voleybol Takımı’na bağışladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.