OLMADI LÜTFÜ OLMADI YİNE SINIFTA KALDIN

Her fırsatta vatan millet edaları atarak milletimizin duygularını sömürmeye devam eden HBB Başkanı Lütfü Savaş Türk Milliyetçiliğinin en önemli isimlerinden birine daha saygısızlık yaptı.

OLMADI LÜTFÜ OLMADI YİNE SINIFTA KALDIN

Her fırsatta vatan millet edaları atarak milletimizin duygularını sömürmeye devam eden HBB Başkanı Lütfü Savaş Türk Milliyetçiliğinin en önemli isimlerinden birine daha saygısızlık yaptı. Muhsin Yazıcıoğlu’un bulunduğu tabelayı yol kenarına atan Büyükşehir Belediyesi milliyetçilikte yine sınıfta kaldı.Bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yol yenileme çalışmaları nedeniyle sökülen tabelanın yol kenarında atıl bir şekilde durması büyük saygısızlık olarak gözlenirken, Lütfü’nün 31 Mart öncesi ve sonrasındaki tavırları da tartışma konusu oldu.

BİR DEĞİL, İKİ DEĞİL

Milliyetçiliği kullanarak Hataylıların duygularını her fırsatta sömürmeye devam eden Lütfü Savaş’ın vatanperver Yazıcıoğlu ismine yaptığı saygısızlık kamuoyundan da büyük tepki görürken, vatandaşlar ise “Biz artık bu adamın ne olduğunu biliyoruz. Her yerde milliyetçiyim diye ahkam kesiyor. Ama tabelayı yol kenarına atıyor. Yazıcıoğlu bu ülkenin en önemli ve en büyük isimlerinden biridir. Biz bu yapılanı unutmayacağız. Bu yapılanlar 1 değil, 2 değil. Lütfü Savaş sürekli olarak insanlara demogoji üretiyor. Başka bir şey yapmıyor. Artık bunları biz vatandaş olarak yemiyoruz” ifadesini kullandı.

MERHUM YAZICIOĞLU’NA SAYGISIZLIK

Vatandaşlar Milliyetçilerin gözleri açması gerektiği vurgusu yaparak kimin milliyetçi olup olmadığını artık herkes görsün, bu adam yıllardır sağ kesimi böyle sömürüyor. Laftan başka bir şey üretmiyor. Bize ve milliyetçilere yapılan saygısızlığı asla tasvip etmiyoruz. Hatay’da bulunan BBP’NİN üyelerine saygısı olan insan bunları yapmaz. Kendisini kınıyoruz. Sözde milliyetçiyi Hatay halkına bırakıyoruz” ifadelerini kullandı. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.