HATAY’DA YERİNDE DÖNÜŞÜM İÇİN İLK ADIM!

HATAY’DA YERİNDE DÖNÜŞÜM İÇİN İLK ADIM!

Yüzyılın felaketine neden olan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerinin yarattığı yıkım ve olumsuzlukların yaraları sarılmaya çalışılırken, yerinde dönüşüm için ilk adım atılıyor.
Yaşanan depremlerde Hatay’ın İskenderun ilçesinde en fazla yıkıma uğrayan ve etkilenen mahallelerinden Mustafa Kemal Mahallesinde enkaz kaldırma çalışmaları tamamlanan alanda, yerinde dönüşüm çalışmalar başlatıldı. Belirlenen bölgeye İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Ertuğrul Okur ile birlikte Mustafa Kemal Mahallemizde Yerinde Dönüşüm çalışmaları yapılacak bölgelerde incelemelerde bulunuldu.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptığı paylaşımında “El birliğiyle kentimizi yeniden ayağa kalkması noktasında çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.