ÖMER SOLGUN “ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİNDE 31 ARALIK BAZ ALINSIN”

ÖMER SOLGUN “ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİNDE 31 ARALIK BAZ ALINSIN”
  • 17.05.2024 15:58 | Güncellenme: 04.07.2025 17:47
  • 0
  • 7
  • A+
    A-

Türk Eğitim Sen Hatay 1 No’lu Şube Başkanı Ömer Solgun, 2024 yılında öğretmenlerin yer değiştirme işlemlerinde 31 Aralık tarihinin baz alınması gerektiğini, aksi takdirde bir yıl daha eski görev yerlerinde çalışmak zorunda kalacaklarını belirtti.

Türk Eğitim Sen olarak bu konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı’na başvuruda bulunduklarını belirten Solgun; “Öğretmenlerin yer değiştirme işlemlerinde 30 Eylül tarihinin baz alınması durumunda hizmet süresi eksik kalan öğretmenler, hem isteğe bağlı hem de mazerete bağlı yer değişikliği talebinde bulunamayacaklardır. Bu durumda olan öğretmenler yaklaşık bir yıl daha eski görev yerinde çalışmak zorunda kalacaklar ve mağduriyet yaşayacaklardır.

Bu nedenle Türk Eğitim Sen olarak; mağduriyetlerin önüne geçebilmek adına 2024 yılında öğretmenler için yapılacak tüm yer değiştirmelerde süre hesabında 31 Aralık tarihinin baz alınması hususunda Milli Eğitim Bakanlığına başvuruda bulunduk.” dedi.Haber Merkezi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ