PLAKANIZI E-DEVLET ÜZERİNDEN DEĞİŞTİREBİLECEKSİNİZ

PLAKANIZI E-DEVLET ÜZERİNDEN DEĞİŞTİREBİLECEKSİNİZ

PTT AŞ, e-Devlet Kapısı aracılığıyla hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. HGS kullanıcıları artık plaka güncelleme ve sıfırlama başvurularını online olarak gerçek veya tüzel kişi olarak yapabilecekler. Bu yeni uygulama ile birlikte, vatandaşlar e-Devlet üzerinden kolayca başvuru yapabilecek ve işlemlerini tamamlayabilecekler.

PTT AŞ’nin e-Devlet Kapısı’nda sunulan diğer hizmetler arasında ‘PTTBank’, ‘e-Apostil’, ‘Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS)’, ‘Kayıtlı Elektronik Posta (KEP)’, ‘Filateli, Kişisel Pul’, ‘PTT Kargo’, ‘Hızlı Geçiş Sistemi (HGS)’ ve ‘Telgraf’ gibi seçenekler bulunuyor.

Hizmetlerden yararlanmak için vatandaşların e-Devlet Kapısı’na TC Kimlik numarası ve e-Devlet şifresiyle giriş yapmaları gerekiyor. E-Devlet şifresi olmayanlar ise PTT iş yerlerinden bu şifreyi temin edebilirler.Daha fazla bilgi ve detaylar için PTT AŞ’nin resmi internet sitesine başvurulabilir. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.