PROJELER VATANDAŞLARIN İLGİSİNİ ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR

PROJELER VATANDAŞLARIN İLGİSİNİ ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği esnaf ve mahalle ziyaretleriyle projelerini anlatarak yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye  Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya’nın Serinyol, Narlıca ve Apaydın Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar ile Serinyol Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, TÖB-SEN Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek  hayata geçireceği projeleri anlatarak destek görmeye devam ediyor.

“İHTİYAÇ SAHİBİ ANTAKYALILARA ‘ANTAKYA’M KART’ VERECEĞİZ”

Antakya’nın Serinyol, Narlıca ve Apaydın Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar ile bir araya gelen CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat’ta yaşadığımız depremde Antakya’mızın birçok mahallesinde kayıplarımız oldu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Antakya’mıza bağlı mahallelerimizin sorunlarını ve taleplerini yakından biliyor ve aynı zamanda yerinde gözlemliyoruz. Antakya’mızı yeniden ayağa kaldırma noktasında 95 mahallemize yönelik projelerimizi hazırladık. Bunlardan en önemlisi 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında ihtiyaç sahibi Antakyalı hemşerilerimize Antakya’m Kart vereceğiz. Bu kartlara her ay düzenli olarak bakiyeleri yükleyip, binlerce vatandaşımız ve yüzlerce esnafımız faydalanacak. Belediyemiz tarafından yapılacak bu hizmet ile Antakyalıların parası yine Antakyalılara gidecek, Antakyalılar da esnaflardan ihtiyaçlarını karşılayacak. Kadınlarımıza yönelik Üreten Eller Projesi ile destek vereceğiz. Gençlerimiz için ihtiyaç duyulan mahallelerimize Gençlik Merkezi kuracağız. Engelli bireylerimiz için belediye bünyesinde Engelsiz Birim Merkezi kuracağız. Bu merkezimizde Antakya’mızda yaşayan tüm engelli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları Antakya Belediyesi tarafından ücretsiz bir şekilde karşılanacak. Antakya’nın yeniden ayağa kalkması konusunda hazırladığımız projelerimizin detayları 13 Mart 2024 tarihinde EXPO Alanında bulunan Amfi Tiyatro’da HBB Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından açıklanacak. Bizim çalışmalarımızın özünde gecemiz gündüzümüz Antakya olacak, işimiz gücümüz Antakya olacak. 31 Mart’ta tüm Antakyalı hemşerilerimin desteklerini bekliyorum.” diye konuştu. 

“ESNAFLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

Mahalle ziyaretlerinin ardından Serinyol’da faaliyet gösteren Serinyol Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Nurettin Koyun’u CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ile birlikte ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya Belediye bünyesinde kuracağımız Esnaf Destek Bürosu projesi ile esnafımızın işlerini geliştirmelerine ve sorunlarını çözmelerine yardımcı olacağız. Esnaflarımız memleketimizin yeniden ayağa kalkma noktasında ekonomik anlamda önemli bir görevi üstlenmiş durumda. İnşallah göreve geldiğimizde esnafımızın sorunlarını çözeceğiz. Bizleri hizmet binasında ağırlayarak göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı gösteren Serinyol Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Nurettin Koyun ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Esnafımızı her zaman destekleyeceğiz.” dedi.

DR. AKSOY EŞİ İLE BİRLİKTE DEPREMZEDE AİLELERİN KONUĞU OLDU

Ramazan-ı Şerif ayının başlaması dolayısıyla ikinci gün iftarını depremzedelerin bulunduğu konteyner kentte eşi Dr. Filiz Aksoy ile birlikte açan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Eşim Filiz ile birlikte bu yılın ikinci gün iftarını Nuh Yanık ve ailesinin iftarda misafiri olduk, soframızı paylaştık, orucumuzu açtık. Kıymetli Sn. Nuh Yanık’a ve ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, edilen dualarımızın ve tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum. Her bir haneye sağlık, afiyet, bolluk ve bereket temenni ediyorum.” dedi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.