PROTOKOL VEKİLİ MİSİN, HALKIN VEKİLİ Mİ?

PROTOKOL VEKİLİ MİSİN, HALKIN VEKİLİ Mİ?

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tepki çekiyor. Hatayspor, şampiyon olduğu dönemde otobüs tutarak Hatay sokaklarında gezdiren, elinde megafonla tezahüratlar söyleyerek sokakları arşınlayan vekile tepki gösteren vatandaşlar, “Milletvekili mi, şovmen mi bilemedik” ifadelerini kullandılar. Vekil olduğu günden bu yana halkın sorunlarını mecliste tartışmaktan uzak olduğu söylenen, kendisini vekil yaptığı söylentileri hala kulaklarda olan Lütfü Savaş’ı her paylaşımında öven Şahin, halkın en çok tepki gösterdiği vekillerin başında geliyor. Mecliste Hatay’a proje kazandırmak ve vatandaşların haklarını savunmak için bulunması gereken, ancak milletvekili yemini dışında mecliste sadece soru önergesi vermek ve oylamalarda el kaldırıp indirmek dışında başka rolü olmadığı söylenilen Şahin’in, geride kalan zamanlarında Hatay’a faydalı bir işi olmadığı konuşuluyor.

LÜTFÜ SAVAŞ’I SAVUNMAYI BIRAK, SEN HALKI SAVUN

Hatay Büyük’KÖY’ Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı her paylaşımında parlatmakla kendini iş yapmış sayan vekile halk sosyal medyadan büyük tepki gösteriyor. Konuyla ilgili gazetemize konuşan vatandaşlar, “Hatayspor’un şampiyonluk töreninde futbolculardan önce kupayı kaldırarak, Hatayspor’un şampiyonluğuna büyük katkı sundu. Daha önce de otobüs ile Hatay’da turlayarak, şampiyonlukta büyük pay sahibi olduğunu cümle alame kanıtlamış oldu. Kendisini başarılarından dolayı kutluyoruz” ifadelerini kullandılar. Her paylaşımında Lütfü Savaş’ı parlatma ihtiyacı hissettiğini belirten vatandaşlar, “Lütfü Savaş’ı savunmayı bırak, sen halkı savun, halkın sorunlarını dile getir” diyerek teki gösterdiler. Sosyal medya paylaşımlarıyla günden güne halktan giderek artan tepkiler almaya devam eden Şahin’i halkın vekili olmaya davet ediyoruz. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.