SAMİMİYET Mİ DEDİNİZ?

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, İskenderun’lu iş insanı Recep Atakaş’ın yaptırdığı Nihal Atakaş Cami’nin ibadete açılış törenine katıldı.

SAMİMİYET Mİ DEDİNİZ?

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, İskenderun’lu iş insanı Recep Atakaş’ın yaptırdığı Nihal Atakaş Cami’nin ibadete açılış törenine katıldı. Tören oldukça renkli görüntülere sahne olurken, tüm partiler ve adayları açılışta hazır bulundu. Ortak değerlerin buluşması olarak nitelendirilebilecek Tören’de adaylar kendi içinde gruplaşırken iş insanları ve vatandaşların iç içe görüntüleri ayrıca objektiflere yansıdı.İçlerin de bir kişi vardı ki parti ve kişi ayırt etmeksizin kendisine uzanan tüm ellere sıkı sıkı sarıldı.

BARIŞIN SEVGİ DİLİ adeta barışın ve kardeşliğin örneğini gösterircesine davranışlarıyla ilgi odağı olan Ak Parti HBB Başkan adayı İbrahim Güler.Tören esnasın da karşılaştığı Dörtyol Belediye Başkanı ve adayı Yaşar Toksoy ile sıcacık bir selamlama ile duygu bağını gözler önüne serdi. Devamında uzandığı el iş insanı aynı zamanda İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı.
Ardından geçmiş dönem İskenderun Kaymakamlığı yapan şu anda Kilis Valisi olan Recep Soytürk. Fotoğrafların dili bazen çok uzun cümleler den daha özdür.


YOLU İYİLİKTEN GEÇENLERİN BULUŞMASI
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, halka mal olmuş Dörtyol sevdalısı küçükten büyüğe herkesin yüreğinde taht kurmuş yönetici ruhlu bir lider. Bir dönem Kuzuculu Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra Dörtyol Belediye başkanlığı ile konumunu taçlandırdı. Toksoy, küçük, büyük, yaşlı, genç, tüm vatandaşları ile aile gibi olmayı başardı. Kapısı her kese açık, yolu iyilikten geçen her güler yüz ile buluştu. Bu nedenle Dörtyol’da bir marka olmayı başaran Yaşar Toksoy ve İbrahim Güler, samimiyeti içten mütevazı ve insana dokunan türden gerçekleşti. Tabloya baktığınızda ortak noktaları samimiyet ve dürüstlük. Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, çok kısa bir süre de büyük adımlar atmış adam gibi adam, samimi içten en önemlisi temelinde bir eğitimci. Bir eğitimci daima aydınlıktır, çevresine ışık olabilmek için mücadele verir. Görevde olsun ya da olmasın öğretici ruhu ile hareket eder. Toplumun katmanlarına değer katmak içindir mücadelesi. Tabloya baktığınız da Güler, Hatay’a çalışıp karşılıksız emek sunabilecek hizmet gönüllüsü. Çok söze ne hacet var ki Güler, insan yönü ile hareket edebilen şimdiye kadar tuttuğu hiç bir eli yarı yolda bırakmayacak kadar kadim bir duruş sergilemiştir. Parti din dil ırk ayırımı yapmadan çıktıkları hizmet yolunda sahte yüzlere ihtiyaç duymadan kendileri gibi yaşayan, kendileri gibi siyaset yapan bu iki lider Hatay’a önemli değerler katmak için varlar. Var olmaya devam edeceklerdir. (KAYNAK) HABER FOTO: SABRİYE DÖNMEZ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.