RAMAZAN AYINDA SESSİZ DOSTLAR UNUTULMADI

RAMAZAN AYINDA SESSİZ DOSTLAR UNUTULMADI

Altınözü Gençlik Merkezi Genç Gönüllüleri, sokakta ve doğada yaşayan can dostlarımızı Ramazan ayında da unutmadı. Gönüllü gençler, sokak hayvanlarının yaşam alanlarına mama ve su bırakarak gönüllere dokunan etkinliklerden birine daha imza attılar.

Altınözü Gençlik Merkezi olarak, paylaşma duygusunun derinden hissedildiği Ramazan ayında sokak hayvanlarının unutulmamasına dikkat çektiklerini belirten Altınözü Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Duman, “Ramazan ayı demek paylaşmak demektir. Merhamet ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayında bu dünyayı paylaştığımız diğer canlıları da unutmayalım. Biz de Altınözü Gençlik Merkezi olarak paylaşırken, yardımlaşırken sokak hayvanlarının unutulmamasını istiyoruz. Onlar için, küçük ama hayat kurtarıcı pek çok şey yapabilmemiz mümkün. Dışarıda yaşayan can dostlarımızı ihmal etmeyelim” dedi.

PATİLİ DOSTLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM

Altınözü Gençlik Merkezi Genç Gönüllüleri can dostlarla bir arada yaşamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Can dostlarımızı çok seviyoruz. Hayvanlar en yakın ve sadık arkadaşlarımız. Bu nedenle onların konforu da en az bizimki kadar önemli. Ramazan ayında da patili dostlarımızı yalnız bırakmayalım” diye konuştular. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.