REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRDI

REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRDI

Yüzmeye 60 yıl önce başlayan ve birçok kategoride derece elde eden 66 yaşındaki emekli sınıf öğretmeni Kamil Köseoğlu, girdiği tüm yarışmalardan elde ettiği derecelerle başarısına bir yenisini ekliyor.

Deprem sonrası İstanbul’da yaşayan Kamil Köseoğlu, 17-18 Mayıs tarihleri arasında Samsun da yapılan Uluslararası Masterler Uzun Kulvar Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yapılan yarışmada girdiği bütün kategorilerde birinci oldu ve rekor üstüne rekor kırdı.

65-69 yaş kategorisinde

REKLAM ALANI

200 metre karışıkta (birinci)

100 metre kelebekte (birinci)

200 metre kelebekte (birinci)

50 metre kelebekte (birinci)

100 metre sırtüstü (birinci)

200 metre sırtüstü  (birinci) olmayı başardı.

 Altı yaşında başladığı yüzmede ilk altın madalyasını Türkiye şampiyonu olarak 7 yaşında kazanan Kamil Köseoğlu, adeta hayatını bu spora adadı.

Köseoğlu, geçmişte aralarında Galatasaray’ın da bulunduğu birçok kulüpte antrenörlük yaptı.

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda açık su ile havuzda serbest, kelebek, kurbağalama ve sırtüstü branşlarında birçok madalya kazanan Köseoğlu, başarılarına yenilerini eklemek için çalışmalarına devam ediyor.

Kamil Köseoğlu, yaptığı açıklamada, babasının yönlendirmesiyle yüzmeye başladığını belirterek, ülkesini ve Hatay’ı temsil ettiği için gurur duyduğunu söyledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.