REKTÖR ÖZKAN’DAN HATAY’A DESTEK ZİYARETİ

REKTÖR ÖZKAN’DAN HATAY’A DESTEK ZİYARETİ

Hatay’da meydana gelen deprem felaketi sonrası destek ziyaretleri devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, beraberinde Prof. Dr. Ömer Özkan ve Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ile birlikte Hatay’a giderek, depremzedelere destek olmak amacıyla önemli ziyaretlerde bulundu.

Rektör Özkan ve beraberindekiler, ilk olarak Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’i makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, şehir ve üniversiteler arasındaki iş birliği ve dayanışma konuları ele alındı.

Daha sonra Rektör Özkan, depremzedelerin yaşadığı konteyner kentleri ziyaret ederek ailelerle ve çocuklarla sohbet etti. Bayram öncesinde, depremzedeleri yalnız bırakmayarak onların yanında olduklarını belirten Rektör Özkan, Antalya’dan gelen sıcak selamları iletti.

Ayrıca, Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine destek olmak amacıyla depremin hemen ardından Hatay’a giden Rektör Özkan, bayram öncesi ziyaretinde tekrar öğrencilerle buluştu. Ziyaretinden memnun olan öğrenciler, Rektör Özkan’a konteyner kent ziyaretinde rehberlik etti.

Rektör Özkan, yaptığı açıklamada, depremzedelerin unutulmaması gerektiğini vurgulayarak, devletin ve milletin özverisiyle yaraların sarıldığını ancak iyileşmenin zaman alacağını belirtti. Özkan, bu süreçte herkesin desteğinin önemli olduğunu ifade ederek, depremzedelerin yanında olmaya ve ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.