REYHANLI JAPON TELEVİZYONUNDA TANITILDI

REYHANLI JAPON TELEVİZYONUNDA TANITILDI

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Tayvan Kültür merkezi uluslararası kanallarda haber olmaya devam ediyor.

Merkez, son olarak Japonya merkezli bir televizyon kanalında geniş kapsamlı şekilde konuk oldu. Haberin içeriği şöyle; Tayvan Kültür merkezi koordinatörü Profesör Dr. CHIU CHEN YU Japon TV’de. Yu, Tayvan Kültür Merkezi’nin dününü bugünü ve yarınını anlattı. Her süreci adım adım takip ederek japon halkına sınır taşlarının hangi şartlarda gelerek, orada Suriye’den gelen konuklara güvenli bir bölge oluşunu ve bu süreçte kendisinin hiçbir şekilde dillerini yaşam tarzını bilmediği bir ilçede vermiş olduğu mücadeleyi, sonunda bir merkezi hayata geçirdiğini anlattı. Tayvan Kültür Merkezi’nin farklı kategorilerde ödül alarak farklı projelerde de yer alması da ayrı bir heyecan. Bu tür haber ve ödülleri alırken. Sosyal Hizmet Kapsamında, kadın, engelli, çocukların temel ihtiyaçlarını karşıladığı, uğrak yeri olması savaşta en çok zarar gören kadın ve çocukların olduğunu ve bu kadın ve çocukların gidecek yerlerinin olmayışı bu nedenle bu tür merkezlerin ilçede bulunması böyle bir merkezin onlar için hayati önem taşıması.

MERKEZİN ÇALIŞMALARI JAPON VATANDAŞLARINA TANITILDI

REKLAM ALANI

İhtiyaçları bu tür kurumlardan rahatça karşılamaları oldukça rahat olduğunu ve her türlü hizmeti sosyal uyum kapsamında verdiklerini psikolojik destek fizik tedavi futbol basketbol masa tenisi sporun her alana ayrıca kadınlar için çeşitli branşta el sanatlarıyla kadınlara yeniden sosyal hayata katılmalarını sağlamak bunu yaparken de farklı kültürlerin mozaiği ile birleşerek bu ürünlerin yeni bir ürün yaratılarak insanların hem ihtiyaçlarını karşılaması hem de üreten insanların ihtiyaçlarının maddi yönden destek olması da farklı bir olay Tayvan Kültür Merkezi’nin Türkiye’de tek bir merkez olması ve uzak kültürleri bile bir araya getirerek yardım etmelerine ve insanların farklı değil ırktan olmasına rağmen aynı dili konuşmaları ve dünya vatandaşları olmalarının örneğini göstermesi japon TV‘de oldukça yoğun ilgi gören programın konuğu olan tayvan Kültür koordinatörü profesor doktor çoğuço bütün süreci kendi yönettiği için her detayı her çalışmayı en ince detayıyla oradaki japon seyircilerle paylaştı “Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.