BAŞKAN GÜL YAPIYOR, HAİNLER BOZUYOR

BAŞKAN GÜL YAPIYOR, HAİNLER BOZUYOR

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün belediyenin öz kaynakları ile Cumhuriyet Mahallesi’ne kazandırdığı ve her gün yüzlerce vatandaşın istifade ettiği kamelyalar kendini bilmez vatandaşlar tarafından tahrip edildi.

İlçeye kazandırılan park içinde bulunan kamelyaları gören vatandaşlar duruma isyan ettiler. Parkı her gün yüzlerce vatandaşın kullandığını belirten duyarlı vatandaşlar, kamelyaları bilinçli olarak parçalandığını belirterek bu duruma sebep olanların bulunarak adalete teslim edilmesini ve ağır bir yaptırım uygulanması gerektiğini belirttiler.

BAŞKAN GÜL’ÜN HASSASİYETİ TAKDİR TOPLADI

Belen’i baştan imar etmek için çalışan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül tüm vaktini Belen için harcıyor. Geçtiğimiz günlerde ilçede gerçekleşen Zara konserinin belediye bütçesine zarar vermeden sponsorların desteği ile gerçekleştiği öğrenildi. Başkan Gül’ün hassasiyeti ile halkın hem moral motivasyonunu yükseltmek, hem de belediye bütçesine zarar vermemek amacıyla bu yola başvurması vatandaşların takdirini kazandı. Bu derece hassas bir başkanın hizmetlerinin bu kadar bilinçsiz kişilerce tahrip edilmesine anlam veremeyen vatandaşlar ise konunun yargıya intikal etmesini ve sorumluların cezasını çekmesini istediler. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.