REYHANLI’NIN KURTULUŞUNUN 86. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

REYHANLI’NIN KURTULUŞUNUN 86. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinin Kurtuluşunun 86. Yıl Dönümü münasebetiyle Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

86. Yıl Dönümü kutlama etkinliğine Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk, Garnizon Komutanı Binbaşı Osman Akkuş, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Burak Öztürk, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti ilçe başkanları, gaziler, şehit yakınları, oda temsilcileri, sivil toplum örgütleri, öğretmenler öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından Reyhanlı Belediye Başkan Vekili Av. Vedat Ateş, yaptığı açıklamada “Bugün, Reyhanlı’nın işgalden kurtuluşunun 86. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. 8 Temmuz 1938’de, kahraman milletimizin direnişi sayesinde Reyhanlı bağımsızlığına kavuşmuştur. Bu kurtuluş, tüm vatanımız için özgürlüğün ve onurun simgesi olmuştur.

REKLAM ALANI

Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyor, ülkemizin dört bir yanında hainlerle mücadele eden kahraman vatan evlatlarımıza yüce Allahtan güç kuvvet diliyor, halkımızın bu mutlu gününü büyük bir gururla kutluyor, tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.