YAYLADAĞI MEM VE TUBİTAK’TAN ÖZEL PROJE

YAYLADAĞI MEM VE TUBİTAK’TAN ÖZEL PROJE

Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, “Özel Eğitim Öğretmenlerinin Dijital Yeterliliklerini Geliştirmeye Yönelik Yenilikçi Bir Eğitim Etkinliği” konulu projenin uygulama safhasına katılım sağladı.

18 atölyede yürütülecek proje 20 ilden katılımcıların da eşliğinde başlatılırken, Bilgil, katıldığı proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yapılan TÜBİTAK 4008 Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları destekleme programına ait “Özel Eğitim Öğretmenlerinin Dijital Yeterliliklerini Geliştirmeye Yönelik Yenilikçi Bir Eğitim Etkinliği” konulu projemiz bugün uygulamaya geçmiştir. Proje açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Turan, Hatay İl Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Kahan, uzman eğitimciler, 20 ilden gelen özel eğitim öğretmenlerinin katılımı ile başlamıştır. Bu projede 18 atölyede çalışması yapılacak olup, projemizin yürütülmesinde akademisyenler ve öğretmenlerimiz katkı sunmaktadır” dedi.

Bilgil, projenin ilçeye hayırlı olması temennilerini iletti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.