ŞAİRLER HATAY’I GURURLANDIRDI

ŞAİRLER HATAY’I GURURLANDIRDI

Hatay’ın tanınmış şairleri, Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği (HAŞYAD) Başkanı Ali Parlak ve Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Payas, şiirleriyle Samsun’da ses getirdi.

İki usta şair Samsun’da düzenlenen şiir yarışmasında bir kez daha göğsümüzü kabartarak derece elde ederek döndü. Samsun İlk Adım Belediyesi tarafından merhum şair Cemal Safi adına bu yıl 3. düzenlenen geleneksel ödüllü şiir yarışmasında Hatay’dan katılan yöremiz şairlerinden Zeynel Abidin Payas 2021 yılında birinci olmuştu.

ÖDÜLLERİ ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE ALDILAR

Pandemi nedeniyle düzenlenemeyen ödül töreni bu yıl yapıldı. Bu yıl yapılan şiir yarışmasında da HAŞYAD Başkanı Ali Parlak 3. oldu. Hatay Şairler Yazarlar Derneği yönetimi ilimize iki değerli ödül kazandırmış oldu. 2 bini aşkın davetlinin tamamen doldurduğu salonda Hatay ilini temsilen katılan Ali Parlak ve Zeynel Abidin Payas alkışlar eşliğinde plaket ödülünü aldı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.