HATAY’I AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ

HATAY’I AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, 27.Dönem Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy ile birlikte ilçede bir takım ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlere Ak Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen ve Ak Parti ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti. Başkan yalçın ilk olarak Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Kemal Ergüder’i parti binasında ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler konuşuldu. Başkan Yalçın ve beraberindeki heyet daha sonra sırasıyla, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı H. Emre Ergüder, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Nevzat Gonca, Şoförler Odası Başkanı Abdullah Deliveli, Ziraat Odası Başkanı M.Ali Ballı ve ilçe esnafını ziyaret etti.

YARINLAR SENİN HATAY

Hatay Büyükşehir Belediyesini AK Belediyecilik anlayışıyla buluşturmak için, canla başla çalıştıklarını belirten Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “Yarınlar Senin Hatay ve # Yarınlar Senin Yayladağı vizyonuyla 31 Mart’ta yapılacak olan yere seçimlere hazırız. Zafer Bismillah diyerek çıktığımız yolda çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmadan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını Syın Mehmet Öntürk ile buluşturacağız.” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.