TAZEARSLAN: “GÖNLÜMÜZ KALMASINDAN YANA AMA…”

TAZEARSLAN: “GÖNLÜMÜZ KALMASINDAN YANA AMA…”

Atakaş Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan, El Kaabi’nin Katar’a transferine yönelik açıklamalarda bulundu. Görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Başkan Tazearslan, Faslı yıldızı takımda tutmak istediklerinin altını çizdi. Süper Lig’de mücadele eden Atakaş Hatayspor’un Faslı hücum oyuncusu Ayoub El Kaabi, Katar liginde mücadele bir kulübün radarına girdi. Katar temsilcisi ile görüşmeler devam ederken, El Kaabi’nin takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Atakaş Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan; görüşmelerin devam ettiğini, El Kaabi’yi takımda tutmak istediklerini ancak yıldız futbolcunun alacağı her karara saygı duyduklarını açıkladı.

FİYAT KONUSUNDA HENÜZ ANLAŞMAYA VARILMADI

Transfer süreci ile merak edilenleri paylaşan Başkan Tazearslan, “Gönlümüz bu sezon kalmasından yana ama görüşmeler devam ediyor. Transfer olasılığı şu an için yüzde 50 yüzde 50 diyebiliriz. Fiyat konusunda, oyuncumuzun bonservisine yönelik beklentilerimiz var. Transfer komitemiz tarafından görüşmeler sürdürülüyor. Oyuncumuzun alacağı her karara saygı duyacağız. Belirttiğim gibi yönetim, El Kaabi’nin takımda kalmasını istiyor. Sonuçta kaliteli, profesyonel bir futbolcu. Gitmek isterse önünde durmayız. Umarım iki taraf ve futbolcumuz için hayırlısı ne ise o olur” dedi.

Öte yandan sezon sonu Faslı yıldızın sözleşmesi sona eriyor. Takımda kalması durumunda yönetim, sözleşme uzatmak için El Kaabi ile masaya oturacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.