ŞANVERDİ ; ÜLKE OLARAK BİZLER HER ZAMAN VATANDAŞIMIZI KORUYACAĞIZ

ŞANVERDİ ; ÜLKE OLARAK BİZLER HER ZAMAN VATANDAŞIMIZI KORUYACAĞIZ

Bir süredir Lübnan’da çalışan Hasan Yumuşak, geçirdiği rahatsızlık sonucu Lübnan’da tedavi altına alındı.

Yumuşak’ın tedavisinin yeterli bulunmamasından dolayı AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin girişimleri ile Dışişleri ve Sağlık Bakanlığı aracılığıyla ambulans uçak ile Türkiye’ye getirildi. Hasan Yumuşak, Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alındı.
ÜLKE OLARAK BİZLER HER ZAMAN VATANDAŞIMIZI KORUYACAĞIZ VE SAHİP ÇIKACAĞIZ
Konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi şu ifadelere yer verdi; ‘’ Sağlık Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı’yla irtibata geçtik. Bakanlık yetkililerimiz derhal çalışmalara başladı ve gerekli izinlerin alınmasının ardından ambulans uçak Lübnan’a gidip hastamızı Türkiye’ye getirdi. Devletimizin büyüklüğünü gerçek anlamda vatandaşına sahip çıktığını ve Dünya’nın neresinde olursa olsun vatandaşının yardımına koştuğunu çok açık görebiliyoruz.  Ülke olarak bizler her zaman vatandaşımızı koruyacağız ve sahip çıkacağız. Gurbette asla onları yalnız bırakmayacağız. Hastamıza da acil şifalar diliyorum’’ dedi.  Haber:M.Mustafa ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.