HATAY LOBİSİ TAM GAZ

HATAY LOBİSİ TAM GAZ

Hatay’ın hayalini kurduğu Hatay lobisi Hatay Valisi Mustafa Masatlı öncülüğünde Cumhur İttifakı milletvekilleri, belediye başkanları ve yöneticilerinin katılımıyla tam gaz Hatay için çalışıyor.

Daha önce ardı ardına bakanlara ziyaretlerde bulunan Vali Masatlı ve beraberindeki Hatay milletvekilleri son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Ziyarette Vali Mustafa Masatlı’ya AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Av. Abdulkadir Özel, Kemal Karahan, MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, MHP Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı ve AK Parti geçmiş dönem milletvekili Orhan Karasayar eşlik etti.

HATAY’IN YENİDEN AYAĞA KALKMASI İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI

Ziyarette yakın zamanda yapımı tamamlanarak 25 aileye teslim edilen köy evleri için Bakan Özhaseki’ye teşekkür eden heyet, Hatay’da yakın zamanda bitirilmesi planlanan köy evleri, imar çalışmaları, kentsel dönüşüm projeleri ve yerinde dönüşüm çalışmaları ile ilgili Bakan Özhaseki’ye brifing vererek fikir alışverişinde bulundu. Hatay lobisinin Vali Masatlı öncülüğünde Hatay’ın ayağa kalkışını hızlandıracağı belirtilirken, Hatay için bu tür ziyaretlerin sıklıkla devam edeceği de ifade edildi.

Hatay Valiliği’nden ziyaretle ilgili yapılan açıklamada; “Valimiz Mustafa Masatlı, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki Bey’i ziyaret etti. Ziyarette ilimizdeki imar çalışmaları, kentsel dönüşüm çalışmaları, yerinde dönüşüm çalışmaları, yapımı devam eden TOKİ Konutları ve Köy Evleri projeleri görüşüldü” denildi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.