ŞAŞMAZ: MEMLEKET TAKIMINI SEVEN BEDELİNİ ÖDESİN

ŞAŞMAZ: MEMLEKET TAKIMINI SEVEN BEDELİNİ ÖDESİN

Hatayspor Kulübü Başkan Adayı iş insanı Mehmet Şaşmaz, Hatayspor’u sevenlerin bunun bedelini ödemeleri gerektiğini kaydetti.Şaşmaz, kendisinin başkan olması halinde kulübe 1 milyon dolar bağışlayacağını da söyledi. Hatayspor’un ligde henüz galibiyet alamamasının tek sorumlusunun yönetim başarısızlığı olduğunu vurgulayan Şaşmaz, bu gidişatla takımın ilk yarıdan küme düşmeyi garantileyeceğini söyledi. Kendisine denk olan takımlardan dahi puan almakta zorlanan ve henüz galip gelemeyen Hatayspor’un bir an önce toparlanması gerektiğini ifade eden Şaşmaz, mevcut yönetime seslenerek kendi ceplerinden harcayarak yöneticilik yapmaları gerektiğini savundu.

BU MEMLEKETTE 1 TEK EFSANE VARDIR O DA “ŞAŞMAZ”

Hatayspor’un gidişatının iyi olmadığını ve kulübe taze kan gerektiğini ifade eden Şaşmaz, değerlendirmesinde; “Memleketinin takımını seviyorsan harcadığın para kendi cebinden olacak. Yok öyle yöneticilik belediyenin parasıyla devletin imkanlarıyla ağalık olmaz. Yoldan geçen herhangi birisi de yönetici olur. Harcayın cebinizden de görelim. Bu memlekette bir tane efsane vardır. Ben Hatayspor’a daha önce 3 galibiyet için 50 Bin dolar prim vaat etim Ancak Hatayspor bırakın galip gelmeyi, 1 puan dahi alamadı. Önümüzde zorlu Trabzonspor maçı var. Trabzonspor maçının çıkış maçı olmasını temenni ediyorum. Aksi halde Hatayspor milli arada kan değişikliğine gitmelidir. Bu memlekette 1 tek efsane vardır. O da Şaşmaz.Tüm maddi imkanlarımla Hatayspor’a hizmete varım” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.