EMANET EMİN ELLERDE

EMANET EMİN ELLERDE

AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Yayman, şehit Hidayet Atmış’ın Kırıkhan’da yaşayan ailesini ziyaret etti. Yayman, ziyarette şehidin ailesini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefonla görüştürdü.

BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜLER

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman vatandaşımızın yanından olup dertlerini ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. Ziyaret programı kapsamında Hain saldırı sonucu 21 Mart 2016’da Nusaybin’de şehit düşen hemşehrimiz Hidayet Atmış’ın ailesini ziyaret eden Hüseyin Yayman; Şehidimizi Ailesini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu arayarak telefon ile görüştürdü.

VATAN SİZE MİNNETTARDIR

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Hain saldırı sonucu 21 Mart 2016’da Nusaybin’de şehit düşen hemşehrimiz Hidayet Atmış’ın bizlere emaneti olan ailesini ziyaret ettik. Şehidimiz şahsında tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Vatan size minnettardır” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.