AK PARTİ HATAY İL BAŞKANI MEHMET YELOĞLU 23 TEMMUZ PROGRAMINA KATILDI

AK PARTİ HATAY İL BAŞKANI MEHMET YELOĞLU 23 TEMMUZ PROGRAMINA KATILDI

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, 23 Temmuz Hatay’ın Anavatan’a katılışının 81. Yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı ve Antakya Şehitliği’nde düzenlenen anma programlarına katıldı. Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Hatay il protokolünün de katıldığı program ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Başkan Yeloğlu ve il yönetiminin tam kadro olarak katıldığı program çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Doğan’ın anı defterini imzalamasıyla sona erdi. Diğer program Antakya Şehitliği’nde gerçekleşti. Aziz şehitlerimizin huzurunda Kur’an tilavetiyle başlayan programda Başkan Yeloğlu, beraberindeki AK Parti Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren,Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte aziz şehitlerimizin mezarlarına çiçek sundular. Şehit aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Yeloğlu, şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabır diledi.


YELOĞLU: HATAY’IN 81. ONUR YILINI TEBRİK EDİYORUM
Hatay’ın 81 yıl önce atalarımızın büyük gayreti ve mücadelesiyle anavatana ilhak olduğunun altını çizen Başkan Yeloğlu, “Hatay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki Hatay halkının mücadelesiyle 81 yıl önce bağımsızlığını kazandı. Bu topraklar bizlere atalarımızın emanetidir. Bu uğurda şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 40 yıllık Türk yurdu düşman elinde esir kalamaz sözüne olan inançla Hatay’ın 81. Onur yılını bir kez daha tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.