SERTTAŞ KONSERİ 20 EYLÜL DE

Yayladağı Kaymakamlığı ve Yayladağı Belediyesi tarafından 24 ve 25 Ağustos 2019 tarihinde Bu yıl 19 uncusu gerçekleştirilen Yayladağı Aba Güreşi Kültür Festivali kapsamında Hükümet Konağı önünde düzenlenecek.

SERTTAŞ KONSERİ   20 EYLÜL DE

Yayladağı Kaymakamlığı ve Yayladağı Belediyesi  tarafından 24  ve 25 Ağustos  2019 tarihinde Bu yıl 19 uncusu gerçekleştirilen Yayladağı Aba Güreşi  Kültür Festivali  kapsamında Hükümet Konağı önünde düzenlenecek olan Bülent  Serttaş   Konseri ‘nin  Antakya da iki şehidin olması  sebebiyle ertelenen konser 20 Eylül  2019 Cuma akşamı saat 20.00 da Yayladağı Belediyesi  Aba Güreşi Alanı’nda gerçekleştirilecek.Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın tarafından açıklamada,    Antakya da iki şehidimizin olması dolayısıyla Ağustos ayında tertiplediğimiz Bülent   Serttaş konserini  ileri bir talihte gerçekleştirmek üzere iptal etmiştik. Bir kez daha şehidimize  Yüce Allah tan rahmet, kederli  ailesine başsağlığı diliyorum. İptal edilen Bülent Serttaş Konseri 20 Eylül 2019 Cuma akşamı saat gerçekleştireceğiz. Tüm Hatay halkını konserimize bekliyoruz. dedi     HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.