SP HEYETİNDEN ÇİNÇİN’E ZİYARET

SP HEYETİNDEN ÇİNÇİN’E ZİYARET

Saadet Partisi heyeti Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç başkanlığında GİK Üyesi ve ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, GİK Üyesi M. Çelebi Keyhıdır, Hatay İl Başkanı Mustafa Ege, İl Başkan Yardımcısı Serdar Özal, Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak, Teşkilat Başkanı Mustafa Harputluoğlu ve Defne İlçe Başkanı Mehmet Aydoğan’dan oluşan heyeti ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in yanı sıra ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Erdoğan Ray, Cemil Gündüz, Meclis Üyeleri Ertuğrul Şahbaz, İbrahim Uçar ve Genel Sekreter Ali Mullaoğlu ağırladı.

ÇİNÇİN, SAADET PARTİSİ HEYETİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Heyet, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e ve yönetim kurulunda bulunan Saadet Partisi GİK üyesi Necmettin Çalışkan’a seçimin hayırlı olması temennilerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. ATSO Başkanı Çinçin de heyete nazil ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Çinçin, ayrıca misafirlerine ATSO müzesini de gezdirdi. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.