BELEN EHLİNE EMANET

BELEN EHLİNE EMANET

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, vatandaşların emaneti olan oylarının karşılığında her gün farklı hizmetlerle Belen’i güzelleştiriyor.

Başkan Gül, ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamasında; “Fatih ve Halilbey mahallelerimizde hafriyat temizlik çalışması yapıyoruz. Sarımazı ve Soğukoluk mahallelerimizde yol onarım çalışmalarımız, devam ediyor. Tosyalı Camii ve çevresinde, yabani temizlik çalışmamız devam ediyor. Daha yaşanabilir bir Belen için çalışıyoruz. İssume mahallemizde hafriyat temizlik çalışmamız devam ediyor. Fen işleri ekiplerimiz Cumhuriyet mahallemizde, hafriyat temizlik çalışmasına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Belen’de gerçekleşen çalışmalardan memnun olan vatandaşlar, Başkan Gül’e ve ekiplere teşekkür ettiler. Her mahalleye eşit hizmet prensibi ile çalışan Başkan Gül’ün Belen’i güzelleştirme yolunda çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışmaları ile Belen’in çehresinin güzelleştirdiğini kaydeden vatandaşlar; “Başkanımız İbrahim Gül, mahallemizi her geçen gün farklı hizmetlerle güzelleştiriyor. Belenliler olarak on yıllarda bölgenin yıldızı oma yolunda ilerleyen Belen’e verdiği emeklerden dolayı Başkan İbrahim Gül’e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar. Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.