SİLAH KAÇAKÇILARI ‘MERCEK’ ALTINDA!

SİLAH KAÇAKÇILARI ‘MERCEK’ ALTINDA!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Hatay’ında bulunduğu 66 ilde ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen “Mercek” operasyonları kapsamında 715 şüphelinin yakalandığını ve 629 adet silahın ele geçirildiğini açıkladı.
Bakan Yerlikaya’nın verdiği bilgiye göre, Jandarma komutanlıkları ve il emniyet müdürlükleri tarafından “Mercek” operasyonları kapsamında ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına yönelik son 3 gün içinde 66 ilde yapılan operasyonlarda 526 Ruhsatsız Tabanca, 35 Kurusıkı Tabanca, 10 Uzun Namlulu Tüfek, 58 Ruhsatsız Av Tüfeği ele geçirildi, 715 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada, “Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Emniyetimizi tebrik ediyorum. Halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerinin ve onlara silah temin edenlerin peşindeyiz. Onları adalete teslim etmeye kararlıyız. Aziz milletimiz müsterih olsun: ruhsatsız silah temin edenler ve silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz kararlılıkla sürecek” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.