BAYINDIR MEMUR-SEN’DEN YAYMAN’A ZİYARET

BAYINDIR MEMUR-SEN’DEN YAYMAN’A ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştirerek güven tazeleyen Bayındır-Memur-Sen Hatay İl Temsilci Başkanı Hüseyin Tutar ve yönetim kurulu üyeleri TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ı makamında ziyaret etti.

Temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan Başkan Tutar, desteklerinden dolayı Milletvekili Yayman’a teşekkür etti. Yeni yönetimini Vekil Yayman’a tanıtan Tutar, üyelerin sorunlarının çözümünde daha aktif çalışma gerçekleştireceklerini kaydetti. Çok sayıda üyeye kaliteli hizmet ve haklarının takibi konusunda destek olacaklarını kaydeden Tutar, ayrıca Hatay gündemi ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

Milletvekili Yayman’a kabulünden dolayı teşekkür eden Tutar, ziyaretini hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamladı. Yayman da ziyaretinden dolayı Tutar ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.