SOLĞUN: TOPLU SÖZLEŞME İKRAMİYESİ TBMM’DE KABUL EDİLDİ

SOLĞUN: TOPLU SÖZLEŞME İKRAMİYESİ TBMM’DE KABUL EDİLDİ

Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Başkanı Ömer Solğun, ‘’Toplu sözleşme ikramiyesi TBMM’de kabul edildi’’ dedi. Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Başkanı Ömer Solğun yaptığı yazılı açıklamada; ‘’Anayasa Mahkemesi kararı ile iptal edilen Toplu Sözleşme İkramiyesi konusunda verdiğimiz mücadele neticesinde geçtiğimiz günlerde Plan ve Bütçe Komisyonundan geçen teklif dün gece saatlerinde TBMM Genel Kurulunda da kabul edildi’’ dedi.

Solğun açıklamasını şöyle sürdürdü: ‘’Türkiye Kamu-Sen olarak en başından beri verdiğimiz kararlı mücadelenin kamu görevlilerimiz lehine sonuçlanmasından memnuniyet duyuyoruz. TBMM Genel Kurulunda yeniden kabul edilen Toplu Sözleşme ikramiyesinin tüm kamu çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak her platformda mücadele ettiğimiz ve sonunda memurlarımızın kazanılmış hakkı olan toplu sözleşme ikramiyesinin hayata geçirilmesinde katkı sağlayan; Cumhur İttifakının değerli paydaşlarına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Sayın Vedat Işıkhan’a, kıymetli bürokratlarımıza teşekkür ediyorum.‘’ Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.