BAŞHEKİM V. SÖNMEZ GÖREVE BAŞLADI

BAŞHEKİM V. SÖNMEZ GÖREVE BAŞLADI

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yunus Doğramacı’nın, ardından göreve gelen Dr. Sıtkı Sönmez göreve başladı.

Antakya Devlet Hastanesinin isim ve statü değişikliğiyle Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüşmesinin ardından, Hatay MKÜ Başhekimi iken 1 yıl geçici süreyle görevlendirilen ve görev süresi dolan Prof. Dr. Yunus Doğramacı hastanedeki son görev günü dolayısıyla, hastane idaresi ve personelleri ile veda toplantısında buluştu. Toplantı sonrasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde Doğramacı, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevini Dr. Sıtkı Sönmez’e teslim ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

AYAĞININ TOZUYLA PROGRAMA KATILDI

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Sönmez, ayağının tozuyla hastanede düzenlenen programa da katıldı. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve UNICEF Katkılarıyla 1-7 Ekim tarihleri tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Dünya Emzirme Haftası” olarak kabul edilmekte ve çeşitli faaliyetler düzenleniyor. Bu kapsamda Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Eğitim Birimi tarafından emzirmenin ve anne sütünün önemine dikkat çekmek amacıyla hastanede etkinlik standı kuruldu. Hastaneye gelen ziyaretçilere bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. Standı ziyaret eden Başhekim Dr. Sıtkı Sönmez ve beraberindeki idareciler de bu anlamlı etkinliğe destek vererek anne sütünün önemine dikkat çektiler. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.