SÖZ KONUSU HATAY İSE GERİSİ TEFERRUATTIR

SÖZ KONUSU HATAY İSE GERİSİ TEFERRUATTIR

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ı ziyaret etti. Yayman: “Hatay’ımızın sorunlarını, deprem meselesini, kalıcı konutları ve konteyner kentlerimizin son durumunu konuştuk. Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır.” dedi.

SON DURUMUNU KONUŞTUK

TBBM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ziyaretle ilgili yaptığı konuşmada: “TBMM Ofisimizde Hatay vekilimiz Sn. Necmettin Çalışkan,  Reyhanlı TSO Başkanımız Necmettin Zaroğlu ve Hüseyin beyi misafir ettim. Hatay’ımızın sorunlarını, deprem meselesini, kalıcı konutları ve konteyner kentlerimizin son durumunu konuştuk. Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır.”dedi.

KARARLILIĞIMIZI PAYLAŞMAK İSTERİM

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada: “Hatay Milletvekili Doç. Dr. Sn. Hüseyin Yayman’ı ziyaret ettim. Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu’nun da bulunduğu ortamda Hatay’ımızın çözüm bekleyen konularını, sorunlarını müzakere ettik. İlgisi ve misafirperverliğine teşekkür ederken, ortak paydalar etrafında tüm vekillerimizle sık sık bir araya gelme kararlılığımızı paylaşmak isterim.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.